www.diariocritico.com

Durant dos anys

Biocat i la Universitat Johns Hopkins de Baltimore impulsaran conjuntament projectes relacionats amb les ciències de la vida

El centre nord-americà és el primer al seu país en la matèria

lunes 04 de octubre de 2010, 16:59h

L'organització catalana Biocat i la Universitat Johns Hopkins (JHU) de Baltimore (Estats Units) impulsaran conjuntament la recerca, la transferència tecnològica i la iniciativa empresarial en l'àmbit de les ciències de la vida.

El president de la comissió executiva de Biocat, Manel Balcells, i el director executiu del Johns Hopkins Technology Transfer Center, Wes Blakselee, han signat avui un acord per dur a terme aquesta tasca durant dos anys.

Les bases que facilitaran aquesta cooperació inclouen col·laboracions en recerca, iniciatives de comercialització de tecnologia, ajuts a investigadors, suport al desenvolupament de negocis i ajudes per a la ubicació d'espais innovadors.

La JHU és la primera universitat dels Estats Units en ciències -segons la National Science Foundation- i compta amb una trentena de premis Nobel entre els seus col.laboradors. Biocat és l'organització -impulsada per la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona- que coordina, dinamitza i promou la biotecnologia i la biomedicina a Catalunya.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios