www.diariocritico.com

Desesperat, diu que votar PSC afavoreix a la federació

Iceta es torna pro CiU

Iceta es torna pro CiU

El viceprimer secretari dels socialistes catalans diu que decidir-se per la seva opció facilita que els nacionalistes tinguin "un paper en la política espanyola"

domingo 02 de octubre de 2011, 19:07h

El pànic a la davallada electoral té aquestes coses: s'arriba al que sigui amb tal de millorar les minses expectatives, encara que sigui intentar entabanar els votants de l'eterna formació rival per fer-los creure que optant per la d'un mateix en sortiran beneficiats. Aquesta és la pirueta que aquest diumenge ha intentat el viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, que ha assegurat que els que vuiguin que CiU tingui pes arran de les properes eleccions generals han de votar socialista. Així, la federació tindrà "un paper en la política espanyola". Potser aquell que mai no ha tingut el PSC.

"Qui vulgui que CiU tingui alguna cosa a dir en la política espanyola, ha d'evitar una majoria absoluta del PP, i la millor manera de fer-ho és votant socialista" a Catalunya, ha ressaltat en una entrevista d'Europa Press. "Demanem que es torni a confiar" en la llista que a Barcelona encapçalarà la ministra Carme Chacón, ha assegurat al·legant que Alfredo Pérez Rubalcaba és molt millor que Rajoy. Així, els socialistes posaran èmfasi durant els pròxims dies a ressaltar que el PP "amaga" el seu programa i el que faria Rajoy si fos president. "Rajoy pensa que per guanyar les eleccions n'hi ha prou amb dir que ho farà millor que Zapatero", de manera que el PSC s'esforçarà a forçar el PP a concretar el seu programa. "El que farà és el que està fent David Cameron al Regne Unit i tots els governs autònoms del PP: controlar les televisions públiques, retallar i afavorir els interessos d'una minoria, i això ho denunciarem", de manera que aquest serà un dels grans missatges del PSC. "Rajoy pot guanyar amagant el seu programa, i això ho traurem a la llum", ha indicat Iceta, confiant que el PSC tornarà a guanyar les generals -com ha passat des de 1977- i la seva contribució serà decisiva per al socialisme espanyol.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios