www.diariocritico.com

El concert tindrà lloc dimecres 14 d'abril a la Sorbona

Raimon oferirà un recital a París per celebrar la diada de Sant Jordi

Raimon oferirà un recital a París per celebrar la diada de Sant Jordi

viernes 09 de abril de 2010, 13:53h

Raimon tornarà a tocar a París en el marc dels actes de la celebració de Sant Jordi organitzats per la delegació de la Generalitat a la capital francesa i per l'Institut Ramon Llull. El concert tindrà lloc el proper dimecres 14 d'abril a la Universitat de la Sorbona, emblema de la revolució del maig del 68.

Envoltat d'una banda de guitarres, contrabaix i clarinet, el cantautor de Xàtiva oferirà un recital antològic amb alguns temes del nou disc, que està previst que surti a la venda a finals d'any. Raimon no trepitja els escenaris de París des del juny del 2006, quan va celebrar un concert a la mítica sala Olímpia, quaranta anys després del primer recital. L'expectació davant d'aquesta nova cita és màxima i les entrades ja estan exhaurides.

El delegat del govern de la Generalitat a França, Apel·les Carod-Rovira, ha destacat que el concert constitueix “un moment únic” per a la promoció de Catalunya que permet mostrar “una de les facetes més boniques de la cultura catalana, gràcies a un dels artistes més prestigiosos, Raimon”. El director de l’Institut Ramon Llull, destaca que Raimon és “un excel·lent músic i un extraordinari cantant” que e fa “una notable atenció als poetes catalans des del segle XV fins al XX”.

Aquest concert s’emmarca en un primer semestre de forta presència catalana a París, que començà amb la fira de llengües Expolangues i que seguirà amb la participació de la poesia catalana com a convidada d’honor al Marché de la Poésie al juny.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios