www.diariocritico.com

L'exposició podrà visitar-se fins el 19 de setembre

Deu artistes homenatgen Horta de Sant Joan tot just gairebé cent anys després que la població inspirés Pablo Picasso

Deu artistes homenatgen Horta de Sant Joan tot just gairebé cent anys després que la població inspirés Pablo Picasso

La música també formarà part de les manifestacions artístiques

lunes 23 de agosto de 2010, 16:11h

L'obra de deu coneguts artistes plàstics dóna forma i contingut a l'exposició central del cicle 'Homenatge a Horta de Sant Joan', organitzada per l'Associació Artística 'Camí del Montsagre' al convent de Sant Salvador d'Horta de Sant Joan. Poc més d'un segle després de l'última estada de Picasso a Horta, aquest grup d'artistes han mostrat el seu entusiasme per poder mostrar la seva obra en el municipi que va inspirar l'artista universal. L'exposició es podrà visitar fins al 19 de setembre.

'Homenatge a Horta de Sant Joan' mostra obres d'art contemporani de Manel Armengol, Xano Armenter, Francesc Arumí, Joan Fontcuberta, Isao, Robert Llimós, Santi Moix, Marcos Palazzi, Perico Pastor i Vicenç Viaplana.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, que ha inaugurat la mostra aquest cap de setmana, ha destacat el renom dels artistes participants i ha assenyalat que "Horta de Sant Joan continua ferm en el seu paper de referent en el món de l'art i de la cultura".

El cicle artístic Homenatge a Horta de Sant Joan també inclourà, el proper 5 de setembre, el concert del percussionista Àngel Pereira i del pianista Lluís Vidal, que oferiran una singular combinació instrumental de piano, vibràfon i marimba.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios