www.diariocritico.com

Tot i que la decisió, irrevocable, no depèn dels resultats del 28-N

Lluís Recoder no repetirà com alcalde de Sant Cugat i aspira a entrar en un Govern amb Artur Mas

Lluís Recoder no repetirà com alcalde de Sant Cugat i aspira a entrar en un Govern amb Artur Mas

Ha aconseguit que el consistori sigui un dels cinc més transparents de l'Estat

miércoles 08 de septiembre de 2010, 13:48h

L’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, ha anunciat aquest dimecres que no es tornarà a presentar a les eleccions municipals per l’alcaldia de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occdiental) i també ha reconegut que li agradaria formar part d’un govern català liderat per Artur Mas. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, l’alcalde convergent ha afirmat que tres legislatures són suficients i que no repetirà, amb independència dels resultats electorals del 28-N. Així mateix, ha manifestat la seva "il·lusió" per estar dins d’un possible govern de CiU, perquè té un "projecte de país" i creu que pot contribuir a la "sacsejada" que necessita Catalunya.

En el programa conduït per Manel Fuentes, Lluís Recoder, que presideix un dels cinc ajuntaments més transparents de l’Estat, ha anunciat que no repetirà com a alcaldable de Sant Cugat perquè la renovació és "sempre positiva" i ell ocupa el càrrec d’alcalde des del 1999.

Un dia després de conèixer la data de les eleccions generals, Lluís Recoder també ha anunciat que li agradaria formar part d’un govern català de CiU. Tot i que diu no haver tingut cap conversa al respecte amb Artur Mas, l’alcalde ha reconegut la seva il·lusió per una conselleria defensant que pot "contribuir" a un projecte per a Catalunya.

Encara que ha recordat que té un compromís amb els ciutadans de Sant Cugat fins al maig del 2011, també s’ha referit a les eleccions generals en ser preguntat per si esgotarà el mandat. En relació a la data del seu anunci, Recoder l’ha justificat perquè cal donar temps per preparar el seu relleu i s’ha mostrat totalment implicat amb el municipi.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios