www.diariocritico.com

També amb Pere Gimferrer i l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler

La temporada del Romea comptarà amb Guardiola, Loquillo, Llongueras, Oriol Regàs i el president Montilla

La temporada del Romea comptarà amb Guardiola, Loquillo, Llongueras, Oriol Regàs i el president Montilla

L'anunci ha estat fet pel president de la Fundació Romea per a les Arts Escèniques, Daniel Martínez de Obregón, i el director de la mateixa, Carles Canut

jueves 16 de septiembre de 2010, 16:30h

El president de la Fundació Romea per a les Arts Escèniques, Daniel Martínez de Obregón, i el director de la mateixa, Carles Canut, han presentat aquest dijous la pròxima temporada en què participaran entre d'altres el president de la Generalitat, José Montilla, el entrenador del Barça, Pep Guardiola, el cantant Loquillo i l'estilista i escultor Lluís Llongueras.

El president de la Generalitat obrirà la temporada 2010-2011 amb una conferència magistral de la mateixa manera que ho van fer anys anteriors l'expresident Jordi Pujol i l'ex diputat Alfonso Guerra.

Guardiola participarà juntament amb Jorge Valdano, 'Monchi' i Ramon Besa en la segona edició del cicle 'Literatura i esport' en què presentaran una lectura de textos sobre el futbol dels escriptors Eduardo Galeano, Roberto Fontanarrosa i Rafael Sánchez Ferlosio.

Amb sengles conferències, Loquillo i Llongueras compliran amb el desig de la fundació d'apropar-des del món del teatre a la població civil.

La temporada comptarà també amb la presència de l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, l'escriptor Pere Gimferrer i l'empresari i promotor cultural Oriol Regàs, entre altres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios