www.diariocritico.com

Pla pilot 'ecosaba'

Saba instal·la a Barcelona vuit punts de recàrrega per a cotxes elèctrics i quatre per a motocicletes

Els vehicles de quatre rodes podran subministrar-se als aparcaments de lluís Companys, Rambla Catalunya i Diputació, i els de dos, al de la Catedral

jueves 30 de septiembre de 2010, 19:10h

Saba, filial d'aparcaments del grup Abertis, ha instal·lat vuit punts de recàrrega per a automòbils elèctrics i quatre terminals per a motocicletes a Barcelona, dins del seu pla pilot -'ecosaba'- per implementar progressivament aquestes instal·lacions a Espanya a partir del 2011.

Segons ha informat la companyia en un comunicat, aquestes places estaran repartides en quatre dels principals aparcaments de Saba a la capital catalana i, en una primera fase, no tindran cap cost afegit per als conductors.

L'aparcament de Lluís Companys tindrà quatre places per a automòbils, mentre que els de Rambla Catalunya i Diputació tindran dos aparcaments cadascun. L'aparcament de la Catedral concentrarà els primers quatre punts de recàrrega per a motocicletes elèctriques.

'Via-T' a 34 reciontes a Catalunya

Pel que fa als aparcaments amb 'Via-T' -un sistema que permet al conductor no passar pel caixer automàtic perquè un sistema reconeix el seu vehicle-, l'empresa ha subratllat que ja està instal·lat en 34 recintes a Catalunya.

Barcelona concentra 16 aparcaments amb un carril amb 'Via-T', mentre que altres ciutats que també compten amb aquest sistema són Badalona, Sabadell, Blanes, Esplugues, Girona, Terrassa i Puigcerdà, entre altres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios