www.diariocritico.com

El 4 de març, Vueling suprimeix el vol entre la capital del Segrià i Barcelona

L'Aeroport de Lleida-Alguaire atreu 61.769 passatgers en el seu primer any de funcionament

L'Aeroport de Lleida-Alguaire atreu 61.769 passatgers en el seu primer any de funcionament

L'aeròdrom de la Generalitat presenta uns índexs del 92 per cent de puntualitat

viernes 04 de febrero de 2011, 19:13h

Fa un any que es va posar en funcionament l'Aeroport de Lleida-Alguaire, després que una iniciativa dels governs de Jordi Pujol s'acabés fent efectiva durant la darrera legislatura tripartita. En aquest període de temps han estat 61.769 passatgers els que han fet ús de l'aeròdrom. D'altra banda, però, des del proper dia 4 de març hi deixarà d'operar el vol Lleida-Barcelona de la companyia Vueling.

Al seu Facebook, el conseller de Territori, Lluís Recoder, ha avançat les dades sobre el primer any de funcionament de l'Aeroport de Lleida-Alguaire. Al marge de les dades abans apuntades, el primer aeroport comercial que té la titularitat de la Generalitat de Catalunya ha tingut uns índexs de puntualitat del 92 per cent en el global de les 2.656 operacions que ha escomès en aquest període.

Tornant a la qüestió del nombre de passatgers, i en una comparativa amb els primers 365 dies d'altres aeroports de creació recent, el del Lleida Alguaire supera amb més de 33.000 usuaris el de Logronyo, de l'any 2003. Concretament, aquest en va tenir 38.385.

Per destinacions, Palma, Frankfurt i Milà/Bergam han estat les tres preferides pels usuaris. Ara, però, una ruta deixarà de ser operativa: la de Vueling entre la capital del Segrià i la de Catalunya.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios