www.diariocritico.com

Aquest dijous

Salvador Alemany posarà a debat una proposta sobre qui l'ha de succeir en la presidència del Cercle d'Economia

Àngel Simón i Josep Piqué o, fins i tot, Josep Oliu podrien ser finalment designats

martes 15 de febrero de 2011, 19:25h

Expresidents del Cercle d'Economia es reuniran aquest dijous, en el transcurs d'un dinar, per posar sobre la taula el relleu de Salvador Alemany a la presidència del lobby empresarial i analitzar els candidats a la successió, entre els quals figuren el president d'Agbar , Àngel Simón, que sembla estar a la 'pole position', i el president de Vueling, Josep Piqué. Està previst que en aquesta trobada els presents escoltin la proposta d'Alemany, que ha ocupat la presidència de la institució des de 2008 i abandona el lloc després d'assumir la presidència del No té, el grup d'experts que assessoren a Artur Mas en matèria econòmica.

El Cercle, que compta amb un cens que supera els 1.385 socis, ha convocat les eleccions el dia 3 de maig i entre el seu elenc d'ex presidents figuren José Manuel Lara (Planeta), Antoni Brufau (Repsol), Salvador Gabarró (Gas Natural) i Josep Piqué (Vueling), entre altres.

Fonts del Cercle han explicat a Europa Press que es tractarà de buscar el màxim consens per estrenar nou mandat i tot apunta que el president d'Agbar estaria recollint molts suports en el si de la institució.

El president de Vueling i exministre Josep Piqué s'ha perfilat com a successor, encara que fonts properes han assenyalat que no s'ha postulat per al càrrec, tot i que també ha aconseguit suports i està compromès amb la seva tasca com actual vicepresident.

De no aconseguir el consens per a la candidatura de Simó o Piqué, no seria descartable que li oferissin el càrrec al president del Banc Sabadell, Josep Oliu, encara que aquest està més centrat en la gestió de l'entitat en el context actual de canvis normatius en el sector financer.

També és vicepresident l'empresari Artur Carulla (Agrolimen) i el catedràtic de la Universitat de Barcelona, Anton Costas, però fins ara no hi ha hagut cap president acadèmic.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios