www.diariocritico.com

S'inaugura el 24 de març

La superfície comercial de Les Arenes, pràcticament llogada en la seva totalitat

El 4 per cent que resta està destinat a petits comerços que podrien haver-s'hi ubicat quan es faci efectiva l'obertura

miércoles 23 de febrero de 2011, 16:02h

El centre comercial Les Arenes de Barcelona ha assolit el 96% de superfície llogada quan falta un mes per a la inauguració, que serà el 24 de març, segons ha informat Metrovacesa, la immobiliària gestora del projecte.

El 4% sense ocupar es distribueix en una desena de petits locals que la directora comercial de la companyia, Guadalupe López, ha aventurat que "podrien estar en funcionament per a la inauguració", i ha assegurat que estan negociant amb diversos grups comercials que podrien incorporar-se durant els propers dies.

Els treballs d'edificació del recinte de l'antiga plaça de toros de la plaça d'Espanya es van reprendre el novembre de 2009 després de nou mesos d'atur per problemes de finançament, i després que la promotora que va iniciar el projecte, Sacresa, cedís el testimoni a Metrovacesa, que ha destinat 70 milions al projecte.

López ha explicat que el retard de les obres ha provocat que a l'hora de comercialitzar "s'hagi hagut de lluitar més contra l'escepticisme sobre si realment anàvem a obrir el centre, que contra la crisi econòmica".

Les Arenes de Barcelona comptarà amb 104.576 metres quadrats construïts i 116 establiments repartits en sis plantes, tres dedicades a l'espai de compres i tres a l'espai d'oci.

A la zona de botigues destaquen per mida un supermercat Mercadona i una botiga Fnac, a més de firmes com Desigual, Mango o Calvin Klein.

Per la seva banda, la zona d'oci albergarà dotze sales multicines del grup Balañá, el Museu del Rock de Barcelona, un centre esportiu i termal de la cadena Metropolitan, i una sala d'actes de 2.600 metres quadrats llogat pel grup Flaqué.

El símbol distintiu del centre serà la cúpula de 27 metres d'altura, on s'ubicarà la zona de restauració, amb set locals gestionats per grups catalans, nacionals i internacionals encara per concretar.

El recinte també disposarà d'un aparcament subterrani de quatre plantes amb 1.750 places -1250 per a cotxes i 500 per a motos- i al qual es podrà accedir a través de dues entrades i dues sortides.

D'altra banda, l'Agència Tributària ocuparà pràcticament la totalitat de l'edifici annex al recinte comercial destinat a oficines, on l'Ajuntament de Barcelona també té alguns espais reservats.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios