www.diariocritico.com

Diu que "CiU frena, ERC empeny"

Puigcercós interpreta com li convé les paraules de Mas sobre el referèndum independentista

Puigcercós interpreta com li convé les paraules de Mas sobre el referèndum independentista

El president republicà encén l'acte final de curs dels dos anys d'Institut de Formació d'Esquerra

jueves 17 de junio de 2010, 01:14h

El president d'ERC, Joan Puigcercós, considera que "CiU frena, ERC empeny" pel que fa al referèndum d'independència, com a resposta a les afirmacions que va fer abans d'ahir el president de CiU, Artur Mas. El líder de CiU assegurava que els propers quatre any no són moment per a un referèndum sobre la independència però que també matisava que això no vol dir "tancar horitzonts". I és que, alhora, Mas opinava que el país no està suficientment "madur" ni té "una majoria social clara per a fer una operació d'aquestes característiques". A banda de jugar la carta estratègica perquè "aquest país ja ha acumulat massa derrotes en la seva història".

Aquell de qui es diu que és l'inspirador de l'actual tripartit català des d'ERC es vanta de que "gràcies a haver fabricat independentistes la societat catalana ha assolit la massa crítica necessària per convocar consultes ciutadanes". Aquesta va ser la consideració de Puigcercós abans de l'acte final de curs dels dos anys d'Institut de Formació d'Esquerra que es va celebrar ahir a la seu nacional del partit, segons recull un comunicat.

Joan Puigcercós va afegir que el referèndum "convé tant als independentistes com als no independentistes que vulguin un cop d'efecte per renegociar les relacions amb Espanya quan el Tribunal Constitucional emeti una sentència adversa sobre l'Estatut".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios