www.diariocritico.com

La inauguració és a bord d'un creuer, al port de Barcelona

El luxe serà el gran protagonista de Barcelona aquesta setmana amb la celebració de Luxury Experience Barcelona

El luxe serà el gran protagonista de Barcelona aquesta setmana amb la celebració de Luxury Experience Barcelona

La cita serà fins al 18 de juliol a diversos indrets de la ciutat

jueves 08 de julio de 2010, 18:59h

El luxe serà el protagonista de Barcelona del 12 al 18 de juliol en la primera edició de l’esdeveniment Luxury Experience Barcelona. L’alta gama i la vessant més exclusiva de la vida es donaran a conèixer en actes i conferències a llarg d’una setmana  que s’inagurarà a bord del creuer MSC Splendida.

Luxury Experience Barcelona és un projecte que vol promocionar i apostar pel luxe basat en l’excel·lència i la qualitat del servei fomentant des de tots els seus prismes artístics, empresarials, esportius i demoda. Pretén convertir-se en un esdeveniment anual a la ciutat comtal, obert tant als barcelonins com als estrangers. A més, “vol generar comerç de luxe, riquesa, treball i networking”, segons el seu director, Miquel Bestraten.

Entre els molts participants destaquen noms com Lluís Llongueras i Albert Catalán, ambdós perruquers destacats; el professor Russel Belk, de Toronto i Rosa Llamas, catedràtica experta en luxe.

La moda també hi jugarà un paper important amb la participació de marques com Tot-Hom, Escada, Porsche Design, Armand Bassi, Jorge Terra, Hugo Boss i dissenyadors independent i emergents com Toni Francesc, Txell Miras, Josep Abril, Gori de Palma, Luis Manteiga i Crommorc, a més de joiers com Francisca Ramírez Rosas, Roberto & Victoria i Benet Llorente.

L’art també hi tindrà cabuda dins el dens programa de l’esdeveniment i els participants podran visitar estudis d’artistes com Miquel Barberà, Galería Meco, Santial i Annette Merrild .

A la Barcelona Luxury Week també hi participaran entitats i marques com Kanebo, Porsche, Domiziani, Grand Teatre del Liceu, Subastas Lamas Bolaño, Unión Suiza de Relojería, Museu Egipci i Galería Antic & Modern .

 

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios