www.diariocritico.com

Utilització d’Internet i les xarxes socials

Banc Sabadell ofereix un canal nou que permet als clients opinar sobre els productes i serveis de l’entitat

Ja s’han rebut més de 50 idees i prop de 600 votacions

jueves 12 de agosto de 2010, 13:47h
Banc Sabadell ha fet un altre pas endavant en l’estratègia d’utilització de les xarxes socials d’Internet com a canal de relació i vinculació amb els seus clients i clients potencials amb la posada en marxa d’una nova plataforma informàtica que els permet formular comentaris, suggeriments i idees i alternatives respecte als productes i serveis de l’entitat.

Aquest canal nou és accessible des dels webs corporatius(sabadellatlantico.com i bancoherrero.com) i, de manera genèrica, des de feedback.bancsabadell.com. El seu desenvolupament i la posada en marxa ja es va avançar el mes de gener passat, quan Banc Sabadell va llançar el canal BS Idea, dissenyat per recollir i vehicular les iniciatives i propostes dels seus empleats de tot el seu grup.

Segons Pol Navarro, director de Canals: “Optem per oferir als clients el màxim grau de participació en la creació, el desenvolupament i la comercialització dels productes i serveis dels quals ells són els primers beneficiaris, de manera que totes les persones interessades a participar en el procés no tan sols poden formular les seves idees i propostes, sinó que també tenen la possibilitat, si volen, de votar les idees d’altres usuaris”.

Des de la seva posada en marxa, fa unes setmanes, ja s’han rebut més de 50 idees i prop de 600 votacions. Segons Navarro, “els nostres especialistes apliquen un doble filtre a les idees: valoren les més votades i aquelles que podrien ser més útils… i fàcilment aplicables”. Alguns dels suggeriments formulats ja s’han posat en marxa, com per exemple el desenvolupament d’una aplicació de BS Mòbil (servei de banca a distància per telèfon mòbil) específica per a l’Iphone o l’increment del termini de caducitat dels moviments consultables a través del canal de banca a distància per Internet (BS Online), fins als 24 mesos.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios