www.diariocritico.com

L'emissió de bons sortirà entre 10 i 15 dies

Mar Serna afirma que els bons de la Generalitat són tan segurs com els de l'Estat

Mar Serna afirma que els bons de la Generalitat són tan segurs com els de l'Estat

"La Generalitat, com tots els governs, té dificultats per la caiguda d'ingressos"

 

lunes 11 de octubre de 2010, 12:41h

La consellera de Treball, Mar Serna, ha defensat la iniciativa de la Generalitat d'emetre bons per a particulars com a font de finançament, i els ha equiparat amb els bons de l'Estat.

En una entrevista avui a Rac 1, recollida per Europa Press, ha argumentat: que "els bons de l'Estat fa temps que s'emeten, que els comprens, que sempre han estat una inversió segura. Els bons de la Generalitat també poden ser una inversió segura, i amb uns interessos més alts que els del mercat ".

Serna ha considerat que es tracta d’una bona sortida, tenint en compte que els mercats estan ara en una situació no fàcil a per obtenir crèdits i els interessos costarien molt més que aquesta emissió".

Preguntada pels dubtes sobre l'estat dels comptes de la Generalitat, ha afirmat que "com tots els governs, té dificultats per la caiguda d'ingressos", cosa que es reflecteix en un problema transitori de liquidés.

En aquest context es prepara l'emissió de bons de 1.000 euros per a particulars, amb l'objectiu d'aconseguir 1.000 milions d'euros, ampliables a 2.000, a través d'una quinzena d'entitats financeres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios