www.diariocritico.com

Es presenta el 19 de març

El Syncope del Béjart Ballet Lausanne es deixa veure per primer cop a Catalunya al Teatre-Auditori de Sant Cugat

El Syncope del Béjart Ballet Lausanne es deixa veure per primer cop a Catalunya al Teatre-Auditori de Sant Cugat

L'estrena mundial es el 18 de desembre a la ciutat originària de la companyia

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) acollirà l'estrena a Catalunya de la nova coreografia del Béjart Ballet Lausanne Syncope, que es presentarà el 19 de març després de la seva estrena mundial el 18 de desembre a Lausanne (Suïssa).

L'equipament municipal ha estat l'encarregat de construir l'escenografia d'aquesta nova aposta del Béjart Ballet, que es presentarà al costat de les peces Dionysos i Song of Herself sota la direcció de Gil Román.

L'estrena s'emmarca dins de la nova programació del Teatre-Auditori, que inclou 28 espectacles i 50 representacions, entre elles 16 funcions del musical Mamma mia en la seva gira catalana que el portarà també als municipis de Lleida, Manresa i Viladecans.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat aquest dimarts que l'objectiu és atraure també a públic de la comarca i de l'entorn "que mai ha trepitjat al Teatre-Auditori", ja que el 80% dels usuaris de l'equipament municipal són de Sant Cugat.

La programació de 16 funcions del musical, que porta sis anys en cartell i dos milions d'espectadors a Espanya, és una aposta pionera d'un equipament cultural de fora de la ciutat comtal que permetrà en funció de la resposta del públic introduir al Teatre-Auditori a la gira d'aquest tipus d'espectacles per Espanya, segons ha avançat el director del centre cultural, Pep Tugues.

La nova temporada s'iniciarà el 4 de febrer amb Autoretrat de María Pagés per donar pas als concerts de Jorge Drexler, Dyango, Diego el Cigala i Beth, i els espectacles El mètode Grönholm de Jordi Galceran, The black rider de Víctor Álvaro, L'hort dels Cirerers de Julio Manrique, Desclassificats, de Carol López i Pere Riera, La gata sobre teulada de zinc calenta d'Àlex Rigola i L'home i el xou que permetrà veure sobre l'escenari a Ennio Marchetto i les seves múltiples personatges.

Per a aquest nou quadrimestre, l'equipament cultural recupera una programació de proximitat que permetrà veure El silenci és or, Coses que dèiem Avui, Primer amor i al mag Selvin des del mateix escenari, on es col·locaran unes grades per a 240 persones.

La programació es completa amb sessions d'òpera, un homenatge a la sarsuela i espectacles infantils entre els quals es troben el musical Geronimo Stilton dirigit per Àngel Llàcer i l'obra L'orquestra dels animals, produïda pel Liceu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de Diariocrítico.com

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.