www.diariocritico.com

La gestora controla grans esdeveniments internacionals

ServiCaixa amplia els serveis als seus clients amb la gestió que, des d'ara, farà l'empresa nord-americana Live Nation Entertainment

La multinacional reforça la seva presència a Espanya

viernes 04 de febrero de 2011, 19:40h

La nord-americana Live Nation Entertainment s'ha fet amb la gestió de ServiCaixa, la firma líder en venda d'entrades per a espectacles a Espanya i pertanyent a La Caixa, segons ha informat l'americana en un comunicat. Fonts de La Caixa han explicat a Europa Press que es tracta d '"una aliança per a la gestió de venda d'entrades", a través de la qual l'entitat presidida per Isidre Fainé es beneficia d'un major ventall d'ofertes d'oci per als seus clients, ja que Live Nation controla la venda dels grans esdeveniments internacionals, especialment concerts.

Per la seva banda, la multinacional, a través de la seva divisió d'entrades Ticketmaster Spain (que opera com Tick Tack Ticket), reforçarà el seu negoci a Espanya a través de ServiCaixa, que li ofereix una major xarxa de distribució.

Concretament, l'aliança -signada per diversos anys i pendent de l'aprovació de la Comissió Nacional de la Competència- permetrà a Ticketmaster ampliar la seva difusió a Espanya a través dels 8.100 caixers de què disposa La Caixa a tot el país, a més de a través dels canals d'Internet, telèfon i mòbil.

'Ticketmaster.com' és la tercera web comercial del món, i ServiCaixa, que opera com Serviticket, lidera a Espanya, amb la gestió de 43,8 milions d'entrades el 2010 i una facturació de 182 milions d'euros, un 8% més que l'any anterior, així com un club de socis de 1.800.000 persones, segons dades recollides per Europa Press.

L'operació s'emmarca en l'estratègia de Live Nation de créixer a Europa, mentre que el director general d'e-La Caixa, Benjamí Puigdevall Esteve, ha afirmat: "Estem molt satisfets d'haver arribat a un acord de diversos anys amb la companyia líder en venda d'entrades al món. Creiem que la nova Ticketmaster Espanya permetrà a La Caixa un accés continuat a una àmplia gamma de serveis de ticketing i promocions creuades en benefici de La Caixa i els seus clients ".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios