www.diariocritico.com

També ha exercit de cronista parlamentària

L'exdirectora de Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya, Montse Melià, nova articulista de Diariocrítico de Catalunya

La nova col·laboradora inicia el seu periple amb una anàlisi sobre les conseqüències de les eleccions primàries del PSC per a l'Alcaldia de Barcelona

lunes 21 de febrero de 2011, 16:43h

La periodista Montserrat Melià s'incorpora a l'elenc de firmes col·laboradores de Diariocrítico de Catalunya. Melià, que ha estat fins directora de Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya i també de Ràdio 4, ens aportarà la seva opinió sobre qüestions bàsicament de caire polític -s'inicia amb una anàlisi sobre les conseqüències de les eleccions primàries del PSC per a l'Alcaldia de Barcelona- i també d'altres temàtiques.

A banda de les tasques abans descrites, Montserrat Melià, que es va llicenciar en Periodisme per la UAB l'any 1982, ha estat cap d'Informatius de l'esmentada emissora entre 2006 i 2008 i també cronista parlamentària al Congrés de Diputats entre 2004 i 2005. Alhora ha sigut vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya entre 2002 i 2010. També ha exercit com a col·laboradora en diverses publicacions en diaris i premsa setmanal.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios