www.diariocritico.com

Situada al Parc del Delta de Viladecans

La UPC inaugura Agròpolis, una nova unitat per a la recerca i la innovació agroalimentària

Té nou hectàrees i disposa de dos hivernacles i d'una nau de mecanització agrícola

lunes 18 de octubre de 2010, 19:13h

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha inaugurat aquest dilluns una nova unitat per a la recerca i la innovació agroalimentària a Viladecans (Barcelona). L'espai, anomenat Agròpolis, té nou hectàrees i disposa de dos hivernacles i d'una nau de mecanització agrícola.

Agròpolis està situat al Parc del Delta de Viladecans, a prop del campus de la UPC de Castelldefels. L'espai depèn de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona de la UPC i ha suposat una inversió de quatre milions d'euros aportats pel Ministeri de Ciència i Innovació, l'Ajuntament de Viladecans, la Generalitat de Catalunya i la UPC.

En els terrenys de Agròpolis hi ha un hivernacle de vidre, un hivernacle de placa de PVC, una nau de mecanització i equipament agrícola, i un edifici amb laboratoris i despatxos. Actualment, en els hivernacles es realitzen investigacions centrades en la millora dels cultius de mongetes, cebes, tomàquets, carxofes i calçots, així com en la reducció de l'ús de productes fitosanitaris en els cultius.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios