www.diariocritico.com

Sensibilitat social

Les guarderies i els geriàtrics queden fora de les retallades del Govern català per la crisi

Les guarderies i els geriàtrics queden fora de les retallades del Govern català per la crisi

Podran nomenar nou personal interí i contractar personal laboral per cobrir les places vacants, previsiblement a partir de la setmana que ve

martes 22 de febrero de 2011, 17:38h

El Govern exclourà en els propers dies als geriàtrics i a les llars d'infants de les retallades de personal acordats en la pròrroga dels pressupostos de 2010, que per ara impedeixen cobrir les vacants per baixes i jubilació en tots els àmbits, excepte el docent i sanitari. L'Executiu d'Artur Mas dóna així una primera mostra de la seva voluntat d'evitar, en la mesura que sigui possible, que les retallades degudes a la crisi afectin als sectors més desfavorits.

La mesura ha estat anunciada per fonts de la Vicepresidència de la Generalitat a Europa Press, assenyalant que les residències i les guarderies podran nomenar nou personal interí i contractar personal laboral per cobrir les places vacants, previsiblement a partir de la setmana que ve.

Diversos sindicats de Catalunya havin criticat aquesta setmana els efectes del pla d'ajust de la Generalitat en els geriàtrics de l'Institut Català de Serveis Socials (ICASS) i en la xarxa d'escoles bressol de la Generalitat, i han reclamat que es aturi la manca de personal.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios