www.diariocritico.com

El Govern espanyol "ha de deixar de fer el ridícul", ha dit

Mas fa avinents les contradiccions de qui insta a creure al TC i no accepta la resolució de la justícia internacional sobre Kosovo

Mas fa avinents les contradiccions de qui insta a creure al TC i no accepta la resolució de la justícia internacional sobre Kosovo

El líder de CiU destaca les diferències entre Catalunya i Kosovo

lunes 26 de julio de 2010, 14:05h

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha exigit avui al Govern que "deixi de fer el ridícul amb les seves cauteles" i que accepti la resolució de la Cort Internacional de Justícia (CIJ) que no veu violació del Dret internacional en la independència de Kosovo. "És evident que, ni Espanya és Sèrbia, ni Catalunya o Euskadi són Kosovo, però els principis democràtics s'han de respectar a tot arreu, igual que exigeixen l'acatament de la sentència del TC", ha assegurat Mas.

En una visita al Vendrell (Tarragona), també s'ha referit al missatge del Rei Joan Carles per demanar la unitat nacional. Mas ha utilitzat el refrany castellà, que diu 'A Déu pregant i amb el mall donant' per articular el seu discurs: "Està bé pregar a Déu, però es poden fer altres coses a més de resar, a nivell d'Estat, com un ajust de poders", per aconseguir un millor reconeixement del fet diferencial català.

A l'hora de valorar els retalls del Govern en matèria d'infraestructures, el líder de CiU ha convidat el ministre de Foment, José Blanco, a explicar si l'ajustament patit a les inversions a Catalunya és el que li correspondria en funció de la seva extensió territorial, ja que, segons les seves dades, el nivell de retallada és molt superior al 6% de superfície que representa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios